About

Wat is mad about shoes? Ik wil je laten zien wat er allemaal in schoenenland gebeurt. Niet alleen op het gebied van high fashion en couture maar ook de betaalbare schoenen sla ik zeker niet over. Hoofdzakelijk haal ik mijn informatie uit de vakbladen. Ik beheer ook vrijwel alle startpagina’s die over schoenen gaan en van de links die ik doorkrijg zal ik, indien de moeite waard, een blogartikel over schrijven. Kinderschoenen hebben ook mijn aandacht, je ziet dat er steeds meer labels bijkomen. Daarnaast vind ik het interessant om te zien hoe de schoenenbranche omgaat met duurzaamheid. Ik nodig je van harte uit om te reageren op mijn artikelen.

7 Comments

 1. Annelies says:

  Ha Sylvia!
  Dat ziet er goed uit! Knap gedaan.
  Ik ken nog een echte schoenmaker in Ancona, Italia.
  Misschien kun jij de Nederlandse markt voor hem openbreken :)
  Buona fortuna!
  Alies

 2. Desiree Backx says:

  Hi Sylvia, ziet er super uit allemaal! En ik ben dol op schoenen dus ik zal regelmatig
  je website raadplegen. Heel veel succes!
  xx Desiree

 3. Monique Engelen says:

  Wat een mooie layout. De kleuren roze/zwart chique, hip, vrouwelijk. Heb zelf ook interesse voor casual sportschoenen: Bikkemberg, puma by…, superga. Good luck,Sil!! xxmo

 4. Astrid Venter says:

  Hoi zus!

  Gefeliciteerd!! Je site ziet er geweldig uit!
  Mooie foto’s, interessante informatie en lekker overzichtelijk allemaal.
  Veel plezier ermee!

  Groetjes,
  Astrid

 5. ALIVESHOES says:

  Beste Sylvia,

  Het ALIVESHOES project combineert artistieke expressie, mode en duurzaamheid in een voortdurend project. Het is een uniek project en denk wel dat je het leuk vindt! Laat me iets weten als je meer informatie wenst! Groeten

  ALIVESHOES

 6. Beste Sylvia,

  Leuke site heb je. Omdat ik zelf “mad about vintage” ben, heb ik de vinateg webshop http://www.atticempire.com opgezet. Met heel veel mooie vintage schoenen. Neem maar eens een kijkje !

  Attic Empire is geboren uit liefde voor modehistorie en oog voor mooie kwaliteit. Van de originele Hermès-sjaal tot de kleurrijke jaren vijftig pump: alle items van Attic Empire zijn uniek en met zorg door de jaren heen verzameld. Vaak handgemaakt, van bijzondere materialen, met karakter en nog altijd in zeer goede staat. Fashionitems waarmee je jouw outfit een bijzondere twist geeft. Ver weg van de massa, dichtbij jouw eigen stijl. Vintage up your life!

  Groetjes
  Eefje

 7. Sandra says:

  Geachte heer mevrouw,

  Kan ik mijn website hier ook vermelden??

  Ik hoor graag iets van u!

  Sandra Wieland-Jansen
  Stoerestappers.nl

Leave a Reply