Designer kunstwerkjes

Designer kunstwerkjes

In de 2011/2012 collecties van verschillende designers kom je steeds meer echte kunstwerkjes tegen. Of omdat de schoenen ontzettend mooi gemaakt zijn met oog voor elk detail. Of omdat het design wel heel bijzonder is. Een selectie van onze laatste “surf” actie.

Louboutin Lady Peep 140, perfecte kleur bij de rode zolen.

Nicholas Kirkwood Burgundy Sandalen (wat een schitterende diepe kleur!)


Kandee – Caramel platform pumps. Zoet als snoep. (139 pond,hier)

Schattig en hoog: Carvela pumps bij Fraser, 130 pond.

Charlotte Olympia platform pumps.


This entry was posted by on Wednesday, September 14th, 2011 at 11:30 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply