10 Euro Korting bij Sjoez.nl

10 Euro Korting bij Sjoez.nl

De webwinkel van Sjoez.nl wordt steeds groter. Sjoez heeft dames, heren en kinderschoenen van vele bekende merken. Je vindt er onder andere: Blackstone, Cruyff, dr.Adam’s, Esprit, Gaastra, Hugo Boss, Ipanema, Le Coq Sportif, McGregor, Pantofola d’Oro, Tommy Hilfiger en Van Dalen.

De actie loopt tot 1 juni: De lezers en lezeressen van Mad About Shoes krijgen met de speciale actiecode “Mad1-2011″ wel Euro 10,- korting!

Het gebruik van de actiecode is heel simpel; ga naar de Sjoez.nl website, kies één of meer paar leuke schoenen uit en vul bij de betalingsmodule de bovenstaande actiecode in, zonder de aanhalingstekens. Deze code is zoveel keer als je wilt te gebruiken tot 1 juni 2011, bij een minimale besteding van € 75,-.

Om je te inspireren, hebben we een paar modellen bij Sjoez.nl uitgezocht voor deze zomer (Dr. Adam’s is leuk!). Klik op de plaatjes om naar de Sjoez site te gaan. Vergeet de actiecode niet te “knippen-en-plakken”.

Dr. Adams kurksandalen

Dr. Adams - kurksandalen

Dr. Adams pumps met strikje

Dr. Adams pumps met strikje en bruinrode lakzool

Stoere sandaal van Dr. Adams

Stoere sandaal van Dr. Adams

This entry was posted by on Monday, May 2nd, 2011 at 5:11 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply