Maffe Marathonweken bij de Bij

Maffe Marathonweken bij de Bij

Van 30 maart tot 12 april zijn er de maffe marathonweken bij de Bij. Vooral via de social media (Facebook) gaat de Bijenkorf ‘los’. Via Facebook kun je een persoonlijk toegangsbewijs maken voor de besloten koopavond op 29 maart. Martin Morero (je weet wel van Gooische Vrouwen) opent het geheel en zingt ook zijn hit Echte Liefde (die man schnabbelt wat bij!). En dat allemaal in Amsterdam natuurlijk. Nu ben ik natuurlijk geinteresseerd in de schoenen en er zijn een hoop leuke aanbiedingen; leuke ballerina’s van Tommy Hilfiger voor 49 Euro, verder de bekende merken Guess, Unisa, Micheal Kors, Replay, Gaastra enz.  Via de site kun je het maffe boekje al downloaden.

This entry was posted by on Sunday, March 27th, 2011 at 1:25 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply