Mooie Schoenen.nl

Mooie Schoenen.nl

Kreeg een mail over een nieuwe schoenensite; de winkels in Maarssen bestaan al een tijdje maar de collectie is nu ook online te verkrijgen. Sowieso een goede naam voor een site; mooieschoenen.nl. en de site is ook de moeite waard; alle bekende merken kom je hier tegen: Via Vai, UGG, Robert d’angelo enz. Ook voor heren en de kids een uitgebreide collectie. Gratis verzending en retourservice.

This entry was posted by on Monday, February 28th, 2011 at 5:04 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. Calvanie says:

  Zeker een aanrader! ik had m’n paar schoenen binnen 2 dagen in huis en ik kreeg er nog een leuk presentje bij ook! (pink ribbon)

 2. Astrid Venter says:

  Ben even naar de mooieschoenen.nl website geweest.
  Wat een grote en gevarieerde collectie!

 3. Babette says:

  Ziet er zeker goed uit. http://www.sjoez.nl is trouwens ook een aanraden had me schoenen de volgende dag al in huis!

Leave a Reply