Extreme schoenen!

Extreme schoenen!

Happy Valentines! Ik hoop dat je vandaag verrast door of je geliefde of iemand anders … Ondertussen zijn er ‘exteme shoes’ deze lente, natuurlijk zijn er altijd extreme shoes maar deze maken mij heel erg vrolijk. Aleen … ze zijn ietwat aan de prijs. De espradille pump van Dior (wat mij betreft de leukste) is 1.550 USD, de d’Orsay pump er onder is 795 en … nou ja kijk zelf maar …

This entry was posted by on Monday, February 14th, 2011 at 4:48 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. Astrid Venter says:

  Mooie schoenen zeg!
  Vooral die laatste met die steentjes. Echt prachtig!!
  Maar ja, het is dan ook een Jimmy Choo……….

 2. Astrid Venter says:

  Ik heb die laatste schoen even opgezocht op de Jimmy Choo website.
  Hoe de schoen ook omschreven wordt:
  “This style utilizes the feminine and sexy mix of soft suede and mesh to create a luxurious base for scattered Swarovski crystals in rich hues of gold or smoky quartz.”
  Het is net poezie.
  En dat voor slechts 1245 Euro.

Leave a Reply