Bokkie Boots

Bokkie Boots

De plakkies uit Zuid-Afrika kenden we al. Mijn zusje, die in Zuid-Afrika woont, had mij al attent gemaakt op de Bokkie Boots en nu lees ik in Schoenvisie dat ze naar Nederland komen. Zie hier de eerste laarzen voor de herfstcollectie van 2011. De Bokkies worden ondermeer gemaakt van springbok leer met wikkelbanden van gevlochten leer en staan garant voor warme voeten. Je kunt er ook een bijpassende tas en riem bij kopen om zo je Afrika look compleet te maken. Ik weet nog niet wat de prijzen gaan zijn voor deze laarzen in Nederland, in Zuid-Afrika zijn ze omgerekend 230 Euro. Mocht je meer informatie willen; neem dan contact op met Marloes van Kooten; verdere gegevens vind je onder contact op de site.

This entry was posted by on Friday, February 4th, 2011 at 4:30 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply