Lente-zomer collectie

Lente-zomer collectie

Zie hier van Manolo Blahnik en Jimmy Choo de lente-zomer collectie. Vooral de collectie van Manolo Blahnik is erg mooi, maar ook de wedge (zie 3e foto) van Jimmy Choo is fraai. Jimmy Choo heeft zijn collectie uitgebreid met een mannenlijn, heeft zijn eerste parfum gelanceerd en volgens Tamara Mellon (creatief directeur) komen er nog meer spannende dingen aan zoals sieraden en huisartikelen. Uh … schoenmaker hou je bij je leest? Wist je trouwens dat Jimmy Choo volgens analisten momenteel 600 miljoen Euro waard is? Als ik had moeten gokken was ik niet op dit bedrag gekomen.

This entry was posted by on Tuesday, January 25th, 2011 at 2:23 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply