Een MadAboutShoes-fantastisch 2011!

Een MadAboutShoes-fantastisch 2011!

Voor iedereen alle goeds gewenst voor 2011! Als het voorzichtige economische herstel zich doorzet ziet het schoenenjaar 2011 er goed uit! Zie hieronder alvast een sneak preview van wat er komende zomer allemaal gaat gebeuren. Hoog, hoger hoogst is het credo van de designers en ook de wedges worden niet vergeten. Nou ja en als je dat niks vindt dan doe je toch je ballerina’s aan? Mag ook. Voor nu nog steeds sale bij veel schoenenwinkels en wat is er nog veel, ook in de gangbare maten. Ik heb zelf maat 38 en bij mijn reguliere schoenenwinkel was er in de laatste week van december nog heel veel in die maat verkrijgbaar.

This entry was posted by on Monday, January 3rd, 2011 at 3:07 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply