Duoboots, laarzen voor brede en smalle kuiten

Duoboots, laarzen voor brede en smalle kuiten

Duoboots heeft laarzen voor alle maten kuiten. Hoe je deze opmeet staat duidelijk aangegeven op de site in de zgn. fittingroom en als je er dan toch niet uitkomt mail je ze of je belt ze, gratis; ze zijn goed bereikbaar. Ook schoenen in alle wijdtematen zijn verkrijgbaar. Bij bijna elke laars of schoen is een filmpje hoe hij staat en je kunt ook een stijladvies krijgen. Een mooie site waarbij de voorjaarscollectie al online is. Ik vind de suede laars van Aragon hieronder bijzonder mooi met het uitgestanste gaatjespatroon.

This entry was posted by on Friday, January 28th, 2011 at 3:53 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Jen says:

    Oh die ballerina’s zijn echt leuk! Ik vind Duo wel ideaal voor brede voeten enzo, ik wil voor deze zomer graag de sleehak espadrilles in turkoois of felblauw :D

Leave a Reply