Colette Sol, nieuwe Nederlandse ontwerpster

Colette Sol, nieuwe Nederlandse ontwerpster

Een nieuwe Nederlandse ontwerpster: Colette Sol, ze maakt laarzen in verrassende kleurcombinaties. De laarzen zijn handgemaakt en de schachtwijdte kan op maat worden gemaakt zodat iedere kuit hier in past. Colette Sol hecht veel waarde aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), daarom worden alleen leveranciers gekozen die aan deze voorwaarden voldoen. Er wordt daardoor een eerlijke prijs betaald voor de producten. De laarzen zijn ondermeer verkrijgbaar bij Van den Assem in Rotterdam en She Suit in Amsterdam. Kijk verder op haar site voor andere verkooppunten en anders kun je ze ook online kopen.

This entry was posted by on Thursday, January 6th, 2011 at 8:24 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply