Snowboots, ze zijn niet meer aan te slepen!

Snowboots, ze zijn niet meer aan te slepen!

Alhoewel het nu dooit moest ik vanmorgen toch al glibberend en glijend de wijk uit. Daarna viel het gelukkig mee. Maar de dooiperiode is maar voor even als we de weermannen/vrouwen moeten geloven. Er is door de vroege start van het winterweer een ware run op snowboots ontstaan. Toen ik afgelopen zaterdag even in een schoenenwinkel was werden er in de 10 minuten dat ik daar binnen was al 3 paar verkocht. De 3 populairste snowboots van dit moment zijn de merken Sorel, Eskimo en Polo Ralph Lauren (bron Textilia). Het merk Sorel (dames, heren en kinder snowboots) vind ik zelf een van de leukste snowboots hebben. Zie hieronder 2 damesboots en een snowboot voor meisjes. Als je klikt op de storelocator dan vind je de winkels die hier dit merk verkopen.

This entry was posted by on Monday, December 6th, 2010 at 10:27 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply