Sale bij Fab Fashion

Sale bij Fab Fashion

Webwinkels van eigen bodem moeten worden gekoesterd en dat geldt zeker voor Fab Fashion! Marijn Kogeler is in april jl. (zie blog van 17 mei)  gestart met Fab Fashion en heeft zeer betaalbare kleding en schoenen volgens de laatste mode. Kijk bv. naar de bruine platform boot voor 31,50 Euro of de enkelboot voor 27,95 Euro. Kortom dat zijn de betere koopjes zo vlak voor de feestdagen. En let op, morgen 15 december, is de dag van de gratis bezorging; geen verzendkosten dus en Fab Fashion doet hier ook aan mee.

This entry was posted by on Tuesday, December 14th, 2010 at 11:25 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply