Hou je agenda vrij op 3 en 4 december!

Hou je agenda vrij op 3 en 4 december!

Golden Caravan komt uit Zwitserland. Wat doen ze? Ze verkopen in heel Europa exclusieve merken van het vorige seizoen. En nu komen ze met een shoesale naar het Hilton in Amsterdam. Dames, neem je familie en vriendinnen mee; 2000 paar schoenen van verschillende designers met kortingen oplopend tot 80%! Ze geven van te voren niet vrij welke merken verkocht worden, maar je kunt rekening houden met designers zoals Lanvin, YSL en Gucci. Registreer je van te voren op de site of je wordt lid (is allemaal gratis) en er is uiteraard geen verplichting dat je iets moet kopen.

This entry was posted by on Thursday, December 2nd, 2010 at 8:58 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply