Nog schoenen nodig voor de feestdagen?

Nog schoenen nodig voor de feestdagen?

Zalando heeft een collectie schoenen voor de feestdagen van het spaanse merk Menbur. Mooie prijzen voor als je er feestelijk uit wilt zien, en met een bijpassende tas maak je je outfit helemaal compleet. Ik heb zelf recent 2 paar laarzen bij Zalando besteld en dat gaat erg snel. 1 paar vond ik niet mooi en heb ik retour gestuurd en het geld stond weer snel op mijn rekening. Het paar wat ik heb gehouden (mocht je nieuwsgierig zijn) zijn zwarte overknees van Gabor.

This entry was posted by on Wednesday, November 17th, 2010 at 10:56 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. ziet er weer gelikt uit hoor !

    gr
    Jacky

Leave a Reply