Kijk eens wat ik in mijn schoentje vind … winactie Zalando!

Kijk eens wat ik in mijn schoentje vind … winactie Zalando!

Zalando heeft mij benaderd voor een Sinterklaas actie. Wat moet je doen? Zoek een product uit op de Zalando-site, maak vervolgens een versje wat begint met de regel: Kijk eens wat ik mijn schoentje vind … Je gedicht mag maximaal 65 woorden bevatten en je mag zo vaak meedoen als je wilt; hieraan is geen minimum verbonden. Zet je gedicht met een link naar het product hieronder in het comment blok. Ik zorg dat alles bij Zalando terecht komt. Wat kun je winnen? Het origineelste Zalando gedicht wordt beloond met een voucher van 150 Euro, vrij te besteden bij Zalando. De 2e en 3e prijs zijn vouchers ter waarde van 75 en 50 Euro. Ook zal je gedicht op de Zalando homepage en in de nieuwsbrief vermeld worden. Let op: de actie loopt tot 3 december en deze actie staat verder niet op de site dus dat vergroot je kansen!

This entry was posted by on Monday, November 29th, 2010 at 1:23 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply