25% korting op laarzen bij Shoemixx (tot 20 nov.!)

25% korting op laarzen bij Shoemixx (tot 20 nov.!)

De leuke acties beginnen nu. Ik hou je op de hoogte, zodat je hier optimaal van kunt profiteren. Het is laarzen 4 daagse bij Shoemixx; dit betekent tot 20 november 25% korting op alle dames-heren en kinderlaarzen. Het assortiment is behoorlijk uitgebreid dus kijk op de site als je nog op zoek bent naar laarzen. Shoemixx levert binnen 24 uur en gratis verzend- en retourservice. Zie hier voorbeelden van respectievelijk Replay, Unisa en Gaastra.

This entry was posted by on Tuesday, November 16th, 2010 at 11:04 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Astrid Venter says:

    Gave laarzen!!!
    Ze leveren zeker niet af in Zuid-Afrika he?
    Errug jammer!

Leave a Reply