Brandos, heel veel kinderschoenen

Brandos, heel veel kinderschoenen

Brandos is een supergrote webshop. Wat vooral opvallend is, is de grote collectie kinderschoenen. Dit blijkt ook wel uit de cijfers van Brandos, want ze hebben vorig seizoen opvallend veel kinderschoenen verkocht. Neemt niet weg dat ze ook dames- en herenschoenen verkopen, maar ik richt me nu even op de kindercollectie omdat ik daar ook enthousiast van werd. Mijn jongens willen bv. laarzen, en de winkel waar ik normaal schoenen voor ze koop heeft helemaal geen jongenslaarzen ingekocht voor dit seizoen! Heel vreemd. Brandos rekent geen porto en retourkosten.

This entry was posted by on Monday, October 11th, 2010 at 10:55 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply