Selfridges, de grootste schoenenafdeling ter wereld?

Selfridges, de grootste schoenenafdeling ter wereld?

Selfridges claimt dat het de grootste schoenenafdeling ter wereld heeft; 3200 m2 en 120 internationale merken. Het ziet er mooi uit; een boetiekje van Louboutin is nagebouwd, er is een Ugg Chalet en ook de Chanel boetiek is gebaseerd op het appartement van Coco Chanel. Maar … Galeries Lafayette claimt ook de grootste van de wereld te zijn met ook een oppervlak van 3200 m2 en 150 internationale merken inclusief hun eigen merk (zie mijn blog van 18 feb. jl.) En toen ik verder ging kijken op de site van Selfridges, zag ik een mooie pump van Zanotti voor 480 Britse Pond (zie hieronder). Omgerekend is dit met de huidige wisselkoers 562,72 Euro. Als je dezelfde schoen bij Zanotti koopt betaal je 485 Euro. Dus voor ons is Selfridges het alom bekende: kijken kijken maar niet kopen …

This entry was posted by on Saturday, September 25th, 2010 at 1:46 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply