Liu Jo

Liu Jo

De prachtige nieuwe collectie staat op de website. Maar waar is het te koop in Nederland? Er was, vernam ik uit jullie reacties, een winkel, Donna Guy in Rotterdam, die Liu Jo verkocht maar die verkoopt ze niet meer. Volgens de site verkoopt nu Maison de Bonneterie in Den Haag (Gravenstraat 2) en Amsterdam (Rokin 140) Liu Jo. Maarrrr ik heb even gebeld met beide vestigingen en ze verkopen enkel een regenlaars en een paar tassen van Liu Jo. De tassen zijn ook mooi, maar dat betekent dat we nog steeds zijn aangewezen op Belgie waar wel de schoenencollectie te koop is. Jammer, het is zo’n mooi merk.

This entry was posted by on Thursday, September 16th, 2010 at 11:08 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. Lot says:

  En waar precies zijn die prachtige laarzen dan te koop in België?

 2. Layla says:

  Hi,

  Ik was vandaag weer in Donna Guy in Rotterdam. En daar verkopen ze wel Liu Jo tassen en schoenen, wel een beperkt assortiment.

  Gr,
  Layla

Leave a Reply