Jimmy Choo, Ugg’s

Jimmy Choo, Ugg’s

Ze zijn er; de ugly Ugg’s van Jimmy Choo. Sorry dames en heren, maar ik heb er helemaal niets mee. Ik kan me heel goed voorstellen dat Ugg’s heel comfortabel zijn en zitten, maar deze van Jimmy Choo (hoezeer ik hem ook bewonder) zijn wel heel erg lelijk. Daarbij vind ik ze veel te duur als je ze vergelijkt met de ‘gewone’ Ugg’s. Deze varieren in prijs van 425 tot 725 Euro! Voor de liefhebbers: vanaf heden online te bestellen op de site van Jimmy Choo. (zie blog hierboven voor de mooie ‘vachtjes’)

This entry was posted by on Sunday, September 12th, 2010 at 9:10 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Klientje says:

    Ik vind de Jimmy Choo Ugg met veelvoud aan studs echt helemaal om te hebben. Cant help it. Im in love.

Leave a Reply