Boots & Woods, het is weer tijd voor laarzen!

Boots & Woods, het is weer tijd voor laarzen!

De nieuwe collectie Fall/Winter ‘10/’11 van Boots&Woods is vanaf nu online! Boots & Woods is een Nederlands fashion brand opgericht in 2007. De collectie is exclusief online verkrijgbaar. Bestellingen worden binnen een paar dagen bezorgd en kunnen altijd gratis geruild of geretourneerd worden. De collectie bestaat uit exclusieve laarzen en matching accessoires die in Spanje op een duurzame manier worden gemaakt. Stoer en trendy, tijdloos mooi en van compromisloze kwaliteit.

This entry was posted by on Sunday, September 5th, 2010 at 7:15 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Astrid Venter says:

    Ik ben ook even naar de Boots & Woods website gegaan.
    Erg mooie en comfortabel uitziende laarzen!

Leave a Reply