Zijn we klaar voor een nieuw seizoen?

Zijn we klaar voor een nieuw seizoen?

Als je naar buiten kijkt ben je al geneigd om de herfst/wintercollectie aan te trekken… Hoewel, het mag van mij nog wel goed nazomeren. Maar dat het de komende herfst/winter mooi gaat worden op schoenengebied is een feit. Het is vooral stijlvol, weg is alle overbodige franje en wat overblijft is back to basics, mooie vormen en kwaliteit. De komende tijd zal ik laten zien wat de trends zijn voor het komende seizoen en waar we al dit moois kunnen kopen natuurlijk. Waar ik erg blij mee ben is dat Sanctum Berlin deze zomer een online shop heeft geopend. Hieronder zie je aantal van hun juweeltjes, maar bezoek ook zeker hun site want het is niet allemaal duur design wat er op staat (kijk bv. naar hun eigen merk en het merk Flower). De eerste bootie van LaRare is een van mijn favorieten!

This entry was posted by on Monday, August 16th, 2010 at 10:02 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply