Trends laarzen herfst/winter

Trends laarzen herfst/winter

Neiman Marcus laat ons in een keurig overzicht zien welke laarzen er deze winter gedragen gaan worden. Van boven naar beneden: de militaire look (Dior), de enkellaars (Loeffler Randall), de knielaars (Prada), de bootie (YSL), de motorlaars; stoer! (Valentino), de overknee van Manolo Blahnik(blij dat deze er nog is dit seizoen! wat mij betreft een blijvertje), de regenlaars van Valentino (die wordt ook steeds leuker), laarzen met kant (Manolo Blahnik), laarzen met bont (Prada) en de wedges (Sergio Rossi). Have fun!

This entry was posted by on Thursday, August 19th, 2010 at 9:47 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Astrid Venter says:

    Tja, er zitten voor mijn smaak wat vreemde schepsels tussen.
    De 3e laars van boven, met de gespen, vind ik wel leuk, en die met de bloemen en de gespen (5e van boven) zou ik ook beslist dragen. D

    De rest gaat me boven m’n pet. Vooral de bovenste laars met die gekke hak vind ik erg bizar!

Leave a Reply