Sneakertjes.nl

Sneakertjes.nl

Eindelijk weer is iets voor de kids. Is een tijdje geleden, maar deze site wil ik je niet onthouden. Hier koop je voor je kleintje stoere sneakers en of dat nu voor je eigen kinderen is of voor iemand anders (kraamkadootje bv.), het kan allemaal want het wordt mooi voor je verpakt als je dat wilt. Sneakertjes heeft schoenen voor de baby tot en met de kleuter (maat 35) en verkoopt merken als: Vans, Converse en Timberland. Ze hebben momenteel een leuke sale en van (bijna) iedere sneaker is een filmpje gemaakt waarin de sneaker op een enthousiaste manier extra wordt toegelicht. Betaling gaat via Ideal, creditcard of Paypal, verzendkosten: 4,95.

This entry was posted by on Thursday, June 3rd, 2010 at 2:08 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply