Diego Dolcini

Diego Dolcini

Diego Dolcini is geboren in Napels en na zijn studie architectuur won hij een beurs voor ‘a master in fashion design’ in Milaan. Diego heeft samengewerkt met o.a. Dolce & Gabbana, Trussardi, Bulgari, Casadei en Gucci. Veel celebrities dragen zijn schoenen, o.a. Charlize Theron, Jennifer Lopez en Salma Hayek. Madonna heeft Dolcini schoenen aan voor haar album Music en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als je in Milaan bent, bezoek zijn boutique en anders is de collectie online verkrijgbaar bij the corner.com en louisa via roma.

This entry was posted by on Tuesday, June 15th, 2010 at 9:16 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply