New and upcoming: Jerome C. Rousseau

New and upcoming: Jerome C. Rousseau

De Canadees Jerome Rousseau introduceerde zijn label in 2008 met een herfstcollectie. Inmiddels dragen celebrities zoals Scarlett Johansson, Charlize Theron en Cameron Diaz zijn schoenen. Zijn inspiratie haalt hij uit moderne kunst, Europees design en muziek (hij heeft een grote fascinatie voor het Britse punktijdperk eind jaren 70). De film Metropolis uit 1927 (een SF-film) was de inspiratiebron voor de herfstcollectie 2010 (zie schoen hierboven). De schoenen die je hieronder ziet zijn uit de lentecollectie van nu. Ik vind ze prachtig en Jerome ziet er uit als de 5e Beatle, maar dat is persoonlijk (klik op een van de foto’s hieronder dan ga je vanzelf naar zijn site). De collectie van Rousseau is te koop bij Net A Porter en de schoenen worden met de hand gemaakt in Italie.

This entry was posted by on Tuesday, May 4th, 2010 at 12:38 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply