Let’s do some UK shopping

Let’s do some UK shopping

Hieronder geef ik een aantal mogelijkheden van  sites in de UK waar je leuke zeer betaalbare spullen kunt kopen. Ik begin met Boohoo.com, verzendkosten zijn 10 Euro. De clog kost omgerekend 46 Euro en de sandaal 21 Euro.

De andere site is chockersshoes, verzendkosten voor 3 paar schoenen is 11 Euro. De eerste schoen (Italiaanse makelij) die je hieronder ziet kost 76 Euro en de 2e platform schoen kost 31 Euro.

De laatste is Karamel shoes. Hierbij zijn de verzendkosten niet bekend, maar ze verzenden wel internationaal. De teenslipper kost 11 Euro en de Wedge koste 24 Euro.

This entry was posted by on Sunday, May 16th, 2010 at 2:31 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply