Stop Fake Christian Louboutin

Stop Fake Christian Louboutin

Er is nu een site waarop je kunt zien welke webwinkels fake Christian Louboutin schoenen verkopen. Dat zijn al 8 pagina’s vol met adressen! En waarschijnlijk zijn het er nog meer. Ook op veilingsites worden vaak fake Louboutins aangeboden. Deze site laat zien welke acties er genomen zijn om counterfeit Louboutins tegen te gaan. En het is natuurlijk ook zo: als je iets ziet ‘what is to good to be true, it usually is’. Christian Louboutin heeft geen fabriek in China en produceert sowieso geen schoenen in Azie. Ga altijd via de site van Christian Louboutin voor de verkooppunten met de echte Louboutins. Overigens is er nu ook een waarschuwing uitgegaan voor fake schoenen van Gianmarco Lorenzi.

This entry was posted by on Wednesday, May 5th, 2010 at 9:19 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

 1. Diana Kinkel says:

  Ja ik vindt dat je het gelijk moet afstraffen,degene die de fake schoenen verkopen.
  Laat ze maar een flinke boete betalen en niet zo’n kleintje ook,iets in de richting van 100,000 is wel gepast voor elke fake schoen die ze namaken,want de bedragen die Dhr C.Louboutin en Dhr G.Lorenzi hierbij mislopen wat het verkopen van hun schoenen aangaat is ook erg groot.
  Maar dat niet alleen,het is ook niet netjes zoiets te doen.
  Ik ben zelf een erg groot fan van Mr.Christian Louboutin en als ik schoenen wil of zijn ontwerp ga ik toch gewoon naar Mr C.Louboutins site en nergens anders!!!!!!

  Mvg,
  Diana

Leave a Reply