Silhouette, for boots and shoes

Silhouette, for boots and shoes

Silhouette bestaat als sinds 1972 en is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met 3 vestigingen: 2 in Rotterdam en 1 in Noordwijk aan Zee. Silhouette verkoopt voornamelijk schoenen en laarzen met hoge hakken. Een gedeelte produceren ze zelf en het andere deel importeren ze uit landen van over de hele wereld. De maten gaan van 33 tot en met 48 dus zowel de kleine als de grote voet kan er terecht. De webshop is goed; ik heb hem al een paar keer uitgeprobeerd en de service is prima. Een ander voordeel: Silhouette is aardig voor je portemonnee. Op Hemelvaartsdag zijn de vestigingen in Rotterdam (Karel Doormanstraat) en in Noordwijk (Hoofdstraat) open.

This entry was posted by on Saturday, May 8th, 2010 at 4:05 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply