Shoebaloo

Shoebaloo

Dit is een schoenenwinkel waar je echt een keer naar toe moet gaan. Shoebaloo begon in de jaren zeventig in de Jordaan met een winkeloppervlak van 30 m2 en ze verkochten alleen maar de Spaanse laarzen Botas Camperos die toen erg populair waren. Daarna zijn ze steeds meer exclusieve merken gaan verkopen en inmiddels zitten ze o.a. in de PC Hooft, Leidseplein en de Kruiskade. Ze hebben zowel voor de heren als de dames schoenen en ook de accessoires worden niet vergeten. Shoebaloo verkoopt de high fashion merken als: Cesare Paciotti, Dolce & Gabbana, Dior, Fendi, Lanvin, Jimmy Choo, Givenchy, Micheal Kors en nog veel meer. Let op: op de site staat niet de gehele collectie (des te meer reden voor een bezoek!).

This entry was posted by on Friday, May 7th, 2010 at 9:09 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply