Reebok Easy Tone; het helpt echt!

Reebok Easy Tone; het helpt echt!

Recent heb ik een blog geschreven over Skechers; de trainer die je laat afvallen en je weer in shape brengt en daar gelijk ook mijn twijfels bij gezet of dat wel echt werkt. Twee vriendinnen van mij hebben de schoenen uitgeprobeerd en het helpt echt. Je moet het lopen op deze schoenen wel langzaam opbouwen en niet gelijk de hele dag er op gaan lopen want dan heb je enorme spierpijn¬†’s-avonds (en de volgende dag ook!). Maar met opbouwen en het regelmatig lopen op deze schoenen hebben de dames al wel een confectiemaat kleiner. Dat wil ik ook! Al deze trainers werken op dezelfde manier; je hebt het gevoel alsof je op een bal loopt en dat is wel even wennen. De trainers van Reebok zijn er vanaf 90 Euro, je hebt ze ook in flipflop formaat voor 60 Euro.

This entry was posted by on Wednesday, May 5th, 2010 at 10:02 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Astrid Venter says:

    Dat klinkt goed!! Ik ga gelijk eens kijken of ze hier in ZA ook verkocht worden!

  2. Astrid Venter says:

    Ja hoor, ze worden hier verkocht in Reebok winkels en bij Total Sports.
    De sneakers kosten R999 en de flops kosten R699. Geen verschil in prijs dus helaas.
    Ik denk er nog even over na………….

Leave a Reply