Put on your boots: het is festivaltijd!

Put on your boots: het is festivaltijd!

Het wordt zomer en de tijd van de festivals komt er ook weer aan. Maar, omdat je in dit kikkerlandje niet altijd verzekerd bent van mooi weer heb ik een mooi alternatief voor de saaie regenlaars. De WedgeWelly, want wie wil er nu met zijn goede schoenen door de blubber lopen op een festival terrein? De WedgeWelly heeft een 6 cm hoge sleehak en is 100% waterdicht, kortom een regenlaars met stijl. Ze hebben ook laarzen voor de heren (zonder wedge uiteraard) regenlaarzen voor de kids en zeillaarzen. Bezorgkosten zijn 6,75 Euro en de betaling gaat via Ideal. De prijs van de festivallaarzen: 49,95 Euro.

This entry was posted by on Monday, May 3rd, 2010 at 9:03 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply