Pura Lopez: Spaans Design

Pura Lopez: Spaans Design

Net als Cesare Paciotti is Lopez een familiebedrijf. De vader van Pura Lopez begon in 1956 te werken in een kleine schoenenwinkel. Zo is het begonnen en toen Pura Lopez klaar was met haar studie is ze bij Lopez gaan werken en is ze haar merk gestart onder haar eigen naam. Met haar perfectionisme en grote kennis van tecnhiek heeft ze zich een plaats verworven in de spaanse fashion industrie. Maar ook daarbuiten; in Galleries Lafayette heeft ze inmiddels haar eigen ruimte. Haar schoenen zijn online verkrijgbaar bij Poco Shoes.

This entry was posted by on Saturday, May 1st, 2010 at 11:23 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply