Marjon Snieders: exclusief assortiment online

Marjon Snieders: exclusief assortiment online

Marjon Snieders heeft een uitgebreid assortiment aan exclusieve merken zoals: Tod’s, Hogan, Santoni, Marc Jacobs, Hugo Boss, en nog veel meer. Ook tassen en accessoires zoals shawls, riemen en sieraden zijn online verkrijgbaar. Marjon Snieders berekent geen verzendkosten en is het niet naar wens dan kun je je bestelling binnen 14 dagen retour sturen naar hun antwoordnummer (geen portokosten). Mocht je toch eerst een kijkje willen nemen, hun winkel is in Weert: Maasstraat 30.

This entry was posted by on Saturday, May 1st, 2010 at 11:54 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply