Klepper de Klep

Klepper de Klep

De kleppers van Softclox zijn momenteel de best verkopende kleppers (klompen vind ik echt niet klinken). Ik moest er even aan wennen dat dit mode werd en vond het in het begin helemaal niks (behalve die van Loexs, die vond ik wel gelijk leuk) maar begin ze steeds meer te waarderen. Het grote voordeel is dat ze super comfortabel zijn, de zool is van hout gemaakt en niet van kurk of leer wat lekkerder zit en ook niet gaat zweten. De zool is flexibel wat ook weer bijdraagt aan het comfort. Op de site van softclox staat een shopfinder waar je kunt zoeken waar ze bij jou in de buurt te koop zijn.

This entry was posted by on Wednesday, May 19th, 2010 at 10:36 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Astrid Venter says:

    Ik vind de kleppers ook erg leuk! Ik ben even naar de Softclox site geweest en er staan een paar erg mooie modellen bij. Maar ik vind toch de Loexs kleppers leuker. Ik ga zeker een of twee paar kopen wanneer ik volgend jaar weer in Nederland ben.

Leave a Reply