Ipanema slippers

Ipanema slippers

Gisele Bundchen, het best betaalde model van dit moment, maakt reclame voor de Ipanema slipper. Dat is goed, want een gedeelte van de opbrengst van de slippers gaat naar de Braziliaanse schildpadden. De slippers zijn van rubber gemaakt en worden geproduceerd in de Grendene fabrieken, bekend om haar duurzame productie technieken. De slippers vallen iets kleiner uit dus bestel altijd 1 maat groter dan je eigen maat. De Cloud Nine Store heeft de grootste collectie online van de Ipanema slipper. Ze kosten gemiddeld 24,95 Euro, bezorgkosten 4,95 Euro.

This entry was posted by on Tuesday, May 18th, 2010 at 12:26 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply