Gianmarco Lorenzi

Gianmarco Lorenzi

Gianmarco Lorenzi heeft nog niet apart aandacht gehad op Mad About Shoes en dat wordt wel tijd. Gianni was 5 jaar oud toen hij schoenen ging tekenen. Samen met zijn broers Marco en Lorenzo begonnen ze het merk Gianmarco Lorenzi. Schoonheid en glamour zijn de kenmerken van Lorenzi’s stijl. De schoenen zijn gegarandeerd 100% handgemaakt in Italie. Je kunt ze het beste kopen bij Yoox, dan weet je dat je de originele koopt. Ik zou even kijken op Yoox want ze hebben een spring promotion met 30% korting op een heleboel modellen.

This entry was posted by on Sunday, May 23rd, 2010 at 4:32 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply