Fab Fashion: betaalbaar met luxe uitstraling

Fab Fashion: betaalbaar met luxe uitstraling

Fab Fashion richt zich op trendy betaalbare kleding en accessoires die luxe en kwaliteit uitstralen. Marijn Kogeler is sinds april gestart met Fab Fashion, heeft een grote voorliefde voor mode en combineert zelf graag mooie duurdere kledingstukken met meer betaalbare items.¬†Naast de webshop organiseert Fab Fashion ook kledingparty’s waarbij je, samen met je vriendinnen, op je gemak de kleding kunt bekijken en passen. Alles is direct uit voorraad leverbaar. Betalen gaat via Ideal en de bezorgkosten zijn 4,95 Euro. Kortom, je loopt er trendy bij met deze betaalbare items. Ik ben een fan!

Om je een indruk te geven: de sandaal kost 14,95 Euro en de peeptoe pump is 34,95 Euro.

This entry was posted by on Monday, May 17th, 2010 at 12:34 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply