Burberry

Burberry

Burberry met zijn beroemde ruit is wellicht het meest nagemaakt in de wereld (over kopieren gesproken, zie vorige blog Louboutin). Overal kom je de ruit tegen, op bazaars, markten enz. De befaamde Burberry ruit ontstond in 1920 en de organisatie zelf bestaat al sinds 1856. Je kunt Burberry online kopen maar de bezorgkosten zijn hoog: 24 Euro (levering via UPS). Ik geef hieronder een lijstje van de verkooppunten in Nederland, bron is de Burberry fansite. Dus als je alles wilt weten over Burberry ga je naar: http://burberry.trendy-merken.nl/index.html

Overzicht van winkels in Nederland:

  • Blue Rose (Roosendaal)
  • Gimbrere (Den Bosch)
  • Gimbrere Damesmode(Eindhoven)
  • Gimbrere (Tilburg)
  • Lollypop (Eindhoven) – Babykleding en kinderkleding
  • London City (Rotterdam, korte Lijnbaan)
  • Players (Amsterdam)
  • Players (Utrecht)
  • Tip de Bruin (Amsterdam, Nieuwendijk)
  • Wildenberg (Eindhoven, Markt 32)

This entry was posted by on Thursday, May 6th, 2010 at 9:00 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply