Aigle, outdoor

Aigle, outdoor

Aigle is het Franse outdoor merk wat al meer dan 150 jaar bestaat. Het gebruik van natuurlijk materiaal van hoge kwaliteit en duurzaamheid maakt dat dit merk steeds populairder wordt in Nederland. Dus als je een avontuurlijke zomervakantie gepland hebt dan is dit merk wat voor jou. Het merk Aigle is niet alleen laarzen en schoenen maar ook kleding en accessoires (uiteraard worden de kids en de mannen niet vergeten). Je kunt bij Berghen stores online terecht voor je internet bestelling maar je kunt ook bij 1 van de winkels langs. Als je bestelt via internet zijn er geen bezorgkosten bij een bestelling vanaf 100 Euro.

This entry was posted by on Friday, May 28th, 2010 at 1:18 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply