Voor de grote maten: Barefoot Tess

Voor de grote maten: Barefoot Tess

Heb je een grote maat, brede wreef, dan is het altijd lastig om leuke schoenen te vinden. Maar bij Barefoot Tess hebben ze de grote maten op voorraad. De slogan van Barefoot Tess is: ‘because style doesn’t stop at size 10′. En zo is het maar net! Wat erg goed is van deze site is dat ze exact uitleggen hoe de schoen valt, dus of je je eigen maat kunt bestellen of iets groter of kleiner. Het is een Amerikaanse site maar ze leveren wereldwijd.

This entry was posted by on Monday, April 26th, 2010 at 9:36 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Inga says:

    Is Barefoot Tess ook verkrijgbaar in NL/Europa/UK?

Leave a Reply