Tip van de week: Miss Jones!

Tip van de week: Miss Jones!

We beginnen de week goed. Miss Jones is een winkel voor alle maten en schachtwijdtes. De maten gaan van 35 t/m 45 en laarzen met een bredere schacht zijn ook verkrijgbaar. Net zoals bij de Munnik in Den Bosch kun je bij Miss Jones een combinatie van schoenen/laarzen en tas kopen. Ze hebben sowieso een uitgebreide accessoirelijn van niet alleen tassen maar ook riemen, sieraden, portemonee’s en paraplu’s. Een greep uit de merken die ze verkopen: onze eigen Jan Jansen en Mart Visser, Roberto d’Angelo, Bladelli, en Altra Cosa. Miss Jones heeft nu een actie t/m 31 mei waarbij je 15 % korting krijgt als je de bon op hun site uitprint. Ik zeg: print die bon en bezoek 1 van de filialen in Amsterdam, Enschede, Arnhem of Deventer.

This entry was posted by on Monday, April 19th, 2010 at 9:07 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply