Stravers: voor grote en kleine maten

Stravers: voor grote en kleine maten

Ik kreeg de vraag nav de blogjes over Barefoot Tess en Lori’s Shoes of er in Nederland geen winkel is met grote en kleine maten. Jazeker, die is er: Stravers in Amsterdam. Ze hebben zowel de kleine maten vanaf 31 en de grote maten tot en met 47. Ook voor de heren hebben ze grote en kleine maten. Ze hebben hun eigen label: Stravers Luxury Shoes Label en verder verkopen ze o.a. de merken Alexandria, Australian en Semler. De site is overzichtelijk (bezorgkosten met Ideal 7,50 Euro) en mocht je eerst willen kijken, ze zitten op de Overtoom 127 (zondag 2 mei a.s. open).

This entry was posted by on Wednesday, April 28th, 2010 at 9:22 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply