Sophie Sposa; voor als je gaat trouwen

Sophie Sposa; voor als je gaat trouwen

Sophie Sposa en Francesco zijn Italiaanse schoenen van het hoogste niveau. De exclusieve trouwschoenen van Sophie Sposa onderscheiden zich door de witte zool. Francesco biedt cocktail- en avondschoenen met bijpassende tassen en riemen, dus voor hem en voor haar. Ook is er een uitgebreide collectie bruidssieraden van Sophie Sposa; ontworpen door Italiaanse designers en handgemaakt. Ze hebben ook een colour gallery een professionele verfservice om alles perfect op elkaar af te laten stemmen. Het enige wat je mee moet nemen is een stukje stof en de schoenen en/of tasjes worden in bijpassende kleur geverfd.Online zijn de producten niet te bestellen (dat moet je ook niet willen voor zo’n speciale dag) maar op de site vind je een lijst van alle verkooppunten in Nederland.

This entry was posted by on Sunday, April 25th, 2010 at 12:54 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply