Skechers, shape ups

Skechers, shape ups

In vorm komen zonder een stap in de sportschool te zetten… zolang je maar Skechers draagt. Ze hebben er patent op aangevraagd. Je spieren worden sterker, je bloedsomloop verbetert, je verliest gewicht en je conditie wordt beter. Hoe lang je op Skechers moet lopen om dit resultaat te behalen? Ik kom er niet achter. Er zijn meer sneaker-merken die beweren dat je met hun schoenen jezelf superfit loopt, bv. Reebok en MBT. En MBT (staat voor Masai Barefoot Technology) is populair omdat o.a. Angelina Jolie en Madonna er ook op lopen. Het geheim zit in de zool, die is rond dus het is net als of je op een bal balanceert. Heb je ervaring met dit soort schoenen, positief of negatief; ik hoor het graag. Want wie wil dat nou niet? Door simpelweg te wandelen ga je er beter¬†uitzien!

This entry was posted by on Tuesday, April 13th, 2010 at 4:32 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply