Missoni bij Kymyka

Missoni bij Kymyka

Via Facebook kreeg ik een aantal mooie foto’s van schoenen van Missoni te koop bij Kymyka. We zijn nog niet bij Kymyka geweest, staat wel hoog op het verlanglijstje. Altijd leuk om te kijken (en soms te kopen)  in winkels waar ze alleen maar designer spullen verkopen.We zijn al wel een paar keer in een Louboutin boutique in Parijs geweest. Opvallend hoe deze in buurten zitten waar je dit soort winkels niet verwacht. Uiteraard werden we weggekeken in ons ‘toeristenkloffie’ maar daar hebben we ons niks van aangetrokken. Daarentegen werd ik bij Lafayette met alle egards behandeld bij de designer afdeling. Ach ja…

This entry was posted by on Friday, April 9th, 2010 at 11:33 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply