Loints of Holland

Loints of Holland

We blijven nog even bij het thema duurzaamheid. Loints of Holland combineert duurzaamheid met modische accenten. Je krijgt niet alleen een mooie comfortabele schoen maar ook een product dat milieuvriendelijk en duurzaam is gemaakt met respect voor de natuur. In de meeste schoenmodellen wordt geen voering gebruikt, dit scheelt weer leer, lijm en arbeid. De naam Loints of Holland komt van het riviertje de Loint die in Waalwijk stroomt (het is maar dat je het weet …). en bestaat sinds 1970. Op de site staat een overzicht welke winkels Loints verkopen, en dat zijn er meer dan je denkt.

This entry was posted by on Wednesday, April 21st, 2010 at 4:57 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply