Het is Rokjesdag vandaag: tijd voor Andre

Het is Rokjesdag vandaag: tijd voor Andre

Als je het nog niet wist: het is rokjesdag vandaag, geintroduceerd door wijlen Martin Bril. En dan valt de nieuwe Vogue Paris in de bus en zie ik daar weer veel moois in staan, waar een rok(je) heel mooi boven staat. Bv. de nieuwe collectie van Andre. Oke, je moet ervoor naar Frankrijk, want hier in Nederland zijn ze niet te koop. Maar qua prijs zijn de schoenen van Andre zeer betaalbaar en dat lijkt me het tripje meer dan waard. Kijk bv. naar de fantastisch mooie rode pumps genaamd Bizarre: 89 Euro, de sandaal is 79 Euro en de Parisienne ballerina is 35 Euro.

This entry was posted by on Thursday, April 22nd, 2010 at 10:16 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply