Create your own Loexs this summer!

Create your own Loexs this summer!

Karin Janssen heeft een zomerklepper ontworpen, en wat voor een! Het is een unieke schoen waarmee je verschillende looks kunt creeeren. Met het zachte leer (schapenleer), waarin een buigzaam draad zit, kun je allerlei knopen maken en iedere keer een andere look aan je zomerklepper geven. De houten zool heeft een speciaal ontwikkeld voetbed en is heel licht. Op de Loexs website kun je verschillende voorbeelden zien van knopen die je kunt maken.

This entry was posted by on Tuesday, April 20th, 2010 at 8:49 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. karin says:

    Ha Sylvia,
    Dank voor je leuke item!
    Groet LOEXS | Karin

Leave a Reply